Modalitati de a comanda produsele noastre

Prin telefon sau e-mail
Contactati-ne la numarul de telefon fix: 021 - 367.11.51 sau la unul dintre numere de mobil: 0749.118.332, 0752.296.005. De asemenea ne puteti contacta pe adresa de e-mail office@mka.ro.
Online
Navigati cu usurinta folosind categoriile de produse din stanga si alegeti produsele dorite. Folositi butonul "Adauga la cos" iar produsele vor fi adaugate in cosul de cumparaturi. Vizualizati cosul oricand doriti apasand pe butonul din meniu, "Cos cumparaturi". Puteti modifica cantitatea dorita pentru fiecare produs sau puteti renunta la un anumit produs. Dupa ce ati ales toate produsele si cantitatile dorite, apasati butonul "Comanda" pentru a completa comanda cu datele personale precum si adresa de facturare si de livrare. Dupa ce va asigurati ca datele sunt corecte va rugam apasati din nou butonul "Comanda", iar in cel mai scurt timp posibil un agent de vanzare va lua contact cu dumneavoastra pentru a stabili detaliile comenzii.
Modalitati de plata
1) Numerar, la livrare
2) Ordin de plata.
Livrarea produselor
Livrarea produselor in Bucuresti este gratuita si se face in maximum 24h pentru produsele din oferta si maximum 48h daca produsele solicitate nu se regasesc in oferta standard. Contravaloarea comenzii nu poate fi mai mica de 150 RON, valoare fara TVA. Pentru provincie livrarea produselor presupune achitarea de catre client a taxelor de curierat si se va efectua dupa prezentarea dovezii de achitare a contravalorii comenzii.
Magazin Portal comparatii preturi Papetarie
Pronosticuri sportive | Biletul zilei